Публикувано на 16.11.2021 година
 
Уважаеми родители, във връзка със завръщане на учениците в присъствена форма са направени промени в Разписанието на часовете. На страница За родителите“, раздел Графици“ е публикувано временно разписание. – Може да видите промененото разписание ТУК.
 
Публикувано на 15.11.2021 година
 
Уважаеми родители, във връзка със завръщане на учениците в присъствена форма са направени промени в транспортната схема. На страница За родителите“, раздел Графици“ е публикувана временна транспортна схема. – Може да видите транспортната схема ТУК.

 

 
Публикувано на 15.09.2021 година
 
Драги ученици,
Уважаеми родители
Скъпи колеги,
Преди време се запознах с един чужденец, живеещ във Видин, който се оказа и бивш учител. Разговорихме се за живота в нашата страна. На въпроса ми от какво е бил най-приятно изненадан в България, той отговори, че това било празничното настроение и тази тържественост в деня, когато българите водят децата си на първия учебен ден, уважението, което те показвали към българското училище и българския учител!
Признавам си, че бях изненадана и се почувствах щастлива, че много години подред съм част от този празник!
Скъпи първокласници, скъпи ученици, днес вие сте застанали пред отворените врати на най-вълшебното място в живота ви – училището!
Тук пред вас ще се откриват чудеса: ще почувствате силата на буквите и четмото, магията на числата, ще се върнете назад във времето и ще видите герои, битки, победи, ще се изкачвате по непознати върхове, ще видите чудни земи, ще опознаете света на растенията и животните, ще разберете колко е сложно човешкото тяло, ще научите чудни песни и всичко това, и още много чудеса, които ден след ден ще ви променят и накрая ще ви превънат в силни и добри българи!
Тук ще научите за чудотворството на трите думи: мама, дом и родина! Тях ще прошепвате в най-щастливите и най- самотните си мигове!
Понякога ще ви бъде трудно, но тогава не се страхувайте, идете и хванете ръката на своя учител! Той ще ви преведе през всички препятствия и ще ви помогне да усетите силата си!
На това място ще ще измислите мечтите си! Тях ще следвате по целия си път наречен ЖИВОТ!
По времето на цялото вълшебство до вас ще бъдат вашите родители, вашите роднини и приятели! Те ще ви помагат, защото вече са били на това вълшебно място и познават неговата магия!
Бъдете здрави, усмихвайте се и всеки ден търсете едно истинско съкровище наречено: добър човек! Когато откриете добрия приятел, пазете го, грижете се за него и той ще върви редом до вас завинаги!
На добър час!
А. Йотова – директор ЦСОП – гр. Видин